مشخصات موعود خداوند با اسناد از قران و کتاب مقدس بر اساس امر حساب و تیپ حساب
ٱلَّذِينَ يَتَّبِعُونَ ٱلرَّسُولَ ٱلنَّبِيَّ ٱلۡأُمِّيَّ ٱلَّذِي يَجِدُونَهُۥ مَكۡتُوبًا عِندَهُمۡ فِي ٱلتَّوۡرَىٰةِ وَٱلۡإِنجِيلِ (اعراف:۱۵۷)
موعود در تورات و کتب عهد عتیق:
پنج کتاب اول از کتاب مقدس بر روی هم تورات را تشکیل میدهند که به اسفار پنجگانه موسی معروف اند:
۱- پیدایش ۲- خروج ۳- لاویان ۴- اعداد ۵- تثنیه
در کتاب پنجم (برابر با ۵ وعدۀ نماز اهل قران) یعنی کتاب تثنیه باب ۱۸ آیه ۱۸ خداوند بزرگ خطاب به موسی وعدۀ آمدن نبی ای را در آینده میدهد:
«نبی ای را برای ایشان از میان برادران ایشان مثل تو مبعوث خواهم کرد و کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هر آنچه به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت.»
اینک میرویم تا بر اساس حساب حروف ابجد و کتاب قران مشخص کنیم که این موعود خداوند یعنی این نبی که خداوند وعده داده است کیست:
بر اساس شمارۀ باب ۱۸ و همچنین شمارۀ آیه ۱۸، هجدهمین حرف از ترتیب حروف ابجد، حرف (ص) است که حرف اول نام رسول موعود است (حروف ابجد در مزامیر داود باب ۱۱۹ بیان شده است).
علاوه بر این نام این حرف (صاد) اشاره به سه حرف ابتدای نام موعود یعنی صادق نموده و در ارتباط با رمز سوره ص از قران است: صٓۚ وَٱلۡقُرۡءَانِ ذِی ٱلذِّکۡرِ هنگامی که آن را تلاوت میکنید:
صاد، وَٱلۡقُرۡءَانِ ذِی ٱلذِّکۡرِ یعنی صادق و قران که دارای ذکر است، به آن معنی میباشد که موعود نامش صادق و دارای کتابی است که ذکر قران است یعنی ذالک الکتاب. که خداوند بزرگ در ابتدای سوره بقره آن را بیان فرموده است. ذَلِکَ الْکِتَابُ لَا رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِلْمُتَّقِینَ
دیدیم که خداوند در باب هیجدهم از کتاب پنجم تورات وعدۀ آمدن موعود را داده است ۱۸ × ۵ = ۹۰ که این بار عدد ابجد حرف (ص) است و باز هم حساب تأیید شد. در ضمن عدد ۹۰ اشاره به تاریخ ۱۹۹۰ میلادی یعنی تاریخ ظهور موعود است.
حال برای باز کردن رمز آیه ۱۸ باب ۱۸ کتاب پنجم تورات به سراغ قران میرویم. کلمۀ توراة ۱۸ مرتبه در هفت سوره از قران ذکر شده است. عدد ۱۸ دوباره تکرار شد که موعود در باب ۱۸ تورات است و سوره هفتم قران، سوره اعراف با رمز المص است. این رمز از ترکیب دو رمز دیگر تشکیل شده است یعنی (المص = الم + ص) که الم در ابتدای سوره بقره اشاره به ذالک الکتاب میکند و ص اشاره به نام موعود است.
اگر مجموع ترتیب هفت سوره ای که کلمۀ توراة در آنها ذکر شده است را حساب کنیم:
آل عمران (۳) + مائده (۵) + اعراف (۷) + توبه (۹) + فتح (۴۸) + صف (۶۱) + جمعه (۶۲) = ۱۹۵ میشود که عدد ابجد نام صادق است.
ابجد نام صادق = ص (۹۰) + ا (۱) + د (۴) + ق (۱۰۰) = ۱۹۵
بدین ترتیب رمز باب ۱۸ کتاب تثنیه باز شد و مشخص گردید که آن نبی موعود کیست و خداوند که فرموده کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هر آنچه به او امر فرمایم به ایشان خواهد گفت، در واقع بخشی از کلام خداوند که در دهان موعودش گذاشته همین ذالک الکتاب است که توسط رسول موعود منتشر شده و میتوانید فایل آن را دانلود کرده و از مطالب آن به صورت مفصل آگاهی یابید.
در کتاب ارمیای نبی باب ۴۹ آیه ۳۸ خداوند اشاره ای دقیق به سرزمین موعود آخر زمان دارد:
«و خداوند میگوید: من کرسی خود را در ایلام برپا خواهم نمود و پادشاه و سروران را از آنجا نابود خواهم ساخت.»
در کتابهای دیگر از جمله مزامیر داود، کتاب دانیال نبی و غیره به موعود و مشخصات او و محمد (صفت موعود) اشاراتی شده است که با دستکاری ترجمه های کتاب مقدس سعی بر مخفی نمودن این حقایق از دید مردم کرده اند.
از طرف دیگر همین برخورد با قران نیز شده است و در ترجمه ها و تفاسیر قران، آیات مهم و در رابطه با موعود و سرزمین ظهور را دستکاری کرده و یا به گذشته ربط داده اند و سران مذهبی تمام ادیان در این برهه از زمان علیه موعود خداوند همدست و هم پیمان شده اند!؟
برای مثال برابر با ۲۲ حرف ابجد در باب ۱۱۹ از مزامیر داود و برابر با ۲۲ باب کتاب مکاشفه یوحنا، در بیست و دومین کتاب از عهد عتیق یعنی کتاب غزل غزلهای سلیمان باب ۵ آیه ۱۶ کلمه محمد عیناً ذکر شده است که در ترجمه ها آن را به محبوب ترجمه کرده اند!؟
موعود در انجیل و کتب عهد جدید:
طبق انجیل، نصارا یعنی پیروان عیسی منتظر مسیح هستند. حال با استفاده از قران این کلمه را روشن میسازیم. کلمۀ مسیح از ترکیب دو رمز قران بدست می آید (مسیح = یس + حم) رمز یس در یک سوره و رمز حم در هفت سوره از قران ذکر شده است. اگر مجموع ترتیب این سوره ها را حساب کنیم:
سوره یس (۳۶) + غافر (۴۰) + فصلت (۴۱) + شوری (۴۲) + زخرف (۴۳) + دخان (۴۴) جاثیه (۴۵) + احقاف (۴۶) = ۳۳۷ میشود که با احتساب عدد ابجد حرف غ که هزار بوده و سرخط تاریخ است به تاریخ ۱۳۳۷ میرسیم که سال تولد موعود است.
حال به چند آیه از مکاشفۀ یوحنا آخرین کتاب از عهد جدید در کتاب مقدس توجه کنید:
فصل اول: ۱۰ و در روز خداوند (یوم الله) در روح شدم و از عقب خود آوازی بلند چون صدای صور شنیدم ۱۱ که میگفت من الف و یا و اول و آخر هستم آنچه میبینی در کتابی بنویس و … ۱۲ پس رو برگردانیدم تا آن آوازی که با من تکلم مینمود بنگرم … ۱۳ … شبیه پسر انسان را که ردای بلند در بر داشت ... ۱۶ و در دست راست خود هفت ستاره داشت و از دهانش شمشیری دو دمه تیز بیرون می آمد و چهره اش چون آفتاب بود که در قوتش میتابد.
فصل پنجم: ۵ … اینک آن شیری که از سبط یهودا و ریشه داود است غالب آمده است تا کتاب و هفت مهرش را بگشاید.
نماد شیر و خورشید و شمشیر که در وسط پرچم ایران بوده و در کتاب مکاشفۀ یوحنا نیز آمده است، نشان سرزمین ظهور است.
تنها کسی که از نسل اسرائیل بوده و خداوند او را شایسته این کار نموده و از تاریخ ۱۳۶۹/۷/۷ در طی نشریه هایی تحت عنوان ذالک الکتاب، هفت مُهر کتاب را با استفاده از علم حساب باز نموده و رمزهای کتب آسمانی را روشن کرده است و خداوند او را به شیر تشبیه نموده و موعود جملۀ ادیان قرار داده، همین رسول عصر است و لاغیر.
از اولین اقدامات خمینی پس از ورود به ایران حذف نماد شیر و خورشید و شمشیر از وسط پرچم ایران و جایگزین کردن آن با طرحی شبیه نماد سیکهای هند بود!؟ بدین سان در این سالها شیاطین مستولی بر ملک سلیمان (ایران) هر چه خواستند بر سر ایران و مردم آن آوردند و در طول تاریخ نیز هر گاه پیامبری برانگیخته شده است شیاطین جن و انس در مقابل او قد علم کرده اند.
وَكَذَٰلِكَ جَعَلۡنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوّٗا شَيَٰطِينَ ٱلۡإِنسِ وَٱلۡجِنِّ … (انعام / ۱۱۲)
موعود در قران:
اشاره به نام و مشخصات موعود در قران بسیار است در اینجا فقط به ذکر چند نمونه بسنده میکنیم برای بحث مفصل تر میتوانید به خود ذالک الکتاب رجوع کنید.
از ۱۱۴ سوره قران، نام ۹۵ سوره دارای ال (الف لام) تعریف است و نام ۱۹ سوره نیز بدون ال تعریف است. ۹۵ عدد ابجد صاد بوده و ۱۹ نیز ترتیب ابجد حرف ق است. از ترکیب این دو (صاد + ق) نام صادق تشکیل میشود.
قران دارای ۱۱۴ سوره است معکوس آن ۴۱۱ میشود که با در نظر گرفتن حرف غ که سرخط تاریخ بوده و معادل ابجد هزار است به تاریخ ۱۴۱۱ میرسیم که سال ظهور موعود در تقویم قمری است.
میدانیم که یکی از دعاهای مردم ایران، تعجیل در ظهور موعود یا امام زمان است. در این رابطه در ابتدای سوره نحل میفرماید:
أَتَىٰٓ أَمۡرُ ٱللَّهِ فَلَا تَسۡتَعۡجِلُوهُۚ سُبۡحَٰنَهُۥ وَتَعَٰلَىٰ عَمَّا يُشۡرِكُونَ
یعنی آمد امر خدا پس طلب عجله برای آن نکنید که او منزه و برتر است از آنچه که شریکش میسازند. تاریخ آمدن امر خدا در خود آیه نهفته است اگر عدد ابجد کلمۀ «اتی»(یعنی آمد) را حساب کنیم:
ا (۱) + ت (۴۰۰) + ی (۱۰) = ۴۱۱ میشود که باز هم اشاره به ۱۴۱۱ یعنی سال ظهور موعود در تقویم قمری است. در ضمن طبق آیۀ فوق کسانی که چنین دعایی میکنند مشرک اند!؟
در میان ۱۱۴ سوره قران تنها دو سوره با حروف تکی نامگذاری شده اند: سوره ص و سوره ق
این دو سوره با هم در ارتباط بوده و هر دو دارای حروف رمزی مشابه نام خود سوره هستند و اشاره به حروف ابتدا و انتهای نام موعود (صادق) دارند. این دو حرف در ترتیب حروف ابجد پشت سر هم قرار گرفته و حروف ۱۸ و ۱۹ ابجد هستند. اگر نام این دو حرف را صدا بزنیم یعنی صاد قاف نام موعود در آن مستتر است.
اگر ترکیب نام این دو حرف را اینگونه تفکیک کنیم (صادقاف = صادق / اف) به دو کلمۀ قرانی میرسیم.
میدانیم که نامۀ عمل بهشتیان به دست راست و نامۀ عمل دوزخیان به دست چپ آنها داده میشود (البته این مورد شاید تمثیل بوده و برای مقایسه بکار برود، فرض مثال خامنه ای که دست راستش به عنوان نشانه قطع شده به ناچار نامۀ اعمال را با دست چپ خواهد گرفت) دیدیم که بعد از تفکیک صادقاف صادق در دست راست و کلمۀ اف در دست چپ قرار گرفت.
با رجوع به قران میبینیم که خداوند به اصحاب دست راست وعدۀ صادق را داده است إِنَّمَا تُوعَدُونَ لَصَادِقٞ (ذاریات/۵) اما عدد ابجد کلمۀ اف ۸۱ است که این عدد در کف دست چپ هر آدمی نقش بسته و خداوند خطاب به اصحاب دست چپ میفرماید أُفّٖ لَّكُمۡ وَلِمَا تَعۡبُدُونَ مِن دُونِ ٱللَّهِۚ أَفَلَا تَعۡقِلُونَ (انبیاء/۶۷)
پس منظور از نام سوره های ص و ق تا حدی مشخص شد که اشاره به نام موعود است. جهت روشن شدن بیشتر قضیه به آیات ابتدایی این دو سوره توجه کنیم:
سوره ص: صٓۚ وَٱلۡقُرۡءَانِ ذِي ٱلذِّكۡرِ (۱) …
وَعَجِبُوٓاْ أَن جَآءَهُم مُّنذِرٞ مِّنۡهُمۡۖ وَقَالَ ٱلۡكَٰفِرُونَ هَٰذَا سَٰحِرٞ كَذَّابٌ (۴)
سوره ق: قٓۚ وَٱلۡقُرۡءَانِ ٱلۡمَجِيدِ (۱)
بَلۡ عَجِبُوٓاْ أَن جَآءَهُم مُّنذِرٞ مِّنۡهُمۡ فَقَالَ ٱلۡكَٰفِرُونَ هَٰذَا شَيۡءٌ عَجِيبٌ (۲)
در هر دو سوره، در آیۀ اول نام موعود بهمراه قران آمده است و در آیات بعدی تعجب مردم را نشان میدهد که رسولی از بین خودشان برانگیخته شده است و کافران میگویند وی شخصی دروغگوست و این رسالت مورد بسیار عجیبی است.
عجیب بودن این رسالت از آنجا ناشی میشود که مردم معتقدند که آورندۀ قران آخرین پیامبر بوده و دیگر پیامبری نخواهد آمد در صورتی که واقعیت اینچنین نبوده و موعود آخرین پیامبر است.
والسلام علی من اتبع الهدی و دین الحق